Vissza

Minőségpolitika régi

Az EASTRON által nyújtott minőséget jelzik a nemzetközi gyártói minősítéseink is.
  • Termékeink és szolgáltatásaink minőségének legfontosabb jellemzője a vevők által támasztott igények teljes körű kielégítése. Az üzleti kihívásoknak való megfelelés érdekében folyamatosan tökéletesítjük technikai eszközeinket,  hardver- és szoftverrendszerünket, a szoftverfejlesztés és rendszerintegráció módszerét és gyakorlatát.
  • Az EASTRON Kft. a megrendelők minőségpolitikájának és minőségcéljainak figyelembevételével, ezek megvalósítása érdekében kívánja beszállítói tevékenységét kifejteni.
  • A minőségügyi célok elérése érdekében alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert, és emellett atomerőművi ABOS 3 és 4T minősítéssel is rendelkezünk.
  • A minőséggel összefüggő kérdésként kezeljük a tervezési, fejlesztési és szolgáltatási területek folytonos fejlesztését, melynek során figyelembe vesszük a minőségügyi, az atomerőművi, a fogyasztóvédelmi és a megbízhatósági elvárásokat is.
  • Célunk, hogy az EASTRON vezetése és minden érintett munkatársa ismerje és értse a minőségpolitikai célkitűzéseket, és a Minőségügyi Kézikönyvben rögzített eljárások szerinti munkával azokat hatékonyan fenntartsa.
  • Alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal partneri viszony keretében kívánjuk elérni az EASTRON Kft. minőségcéljaival való azonosulást.
  • A minősítést végző személyek illetve megrendelőink képviselői számára biztosítjuk, hogy a minőségügyi rendszerünk dokumentumaiba betekintsenek és meggyőződjenek a gyakorlati alkalmazás hatékonyságáról

Az EASTRON által nyújtott minőséget jelzik a nemzetközi gyártói minősítéseink is. Cégünk több, mint tíz éve Microsoft Silver Certified partner és jó kapcsolatot ápol olyan neves cégekkel, mint a HP, az IBM és az Oracle. Ezen felül kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a francia-kanadai Advantys WorkflowGen munkafolyamat-menedzsment szoftverének illetve a világhírű Hirschmann ipari ethernet eszközöknek és megoldásoknak.

Ctan2
Ctan1
tanusitvany2010
Paks+minosito+lap_small

IVSZ_oklevel_+(1)

English Site