Vissza

Az EASTRON

Az EASTRON Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség egyike a legdinamikusabban fejlődő közepes méretű informatikai vállalatoknak

 growingAz EASTRON Kft. 1994-es megalakulása óta számos területen bizonyította szakértelmét, melynek folyamatos gyarapítása mindig is kiemelt figyelmet fordított a vállalat. Az EASTRON elsődleges célja, hogy teljes körű informatikai támogatást nyújtson a hazai vállalatoknak ahhoz, hogy hatékonyan megfeleljenek a gazdasági kihívásoknak, erősítsék piaci pozíciójukat, valamint eredményesen vehessék fel a versenyt a konkurenseikkel. Méretéből adódóan képes rugalmasan reagálni a piaci kihívásokra, beépítve a legújabb megoldásokat termék és szolgáltatás portfoliójába.

irodaA vállalat legfőbb értéke a munkatársak által felhalmozott tudás. Ez a sokrétű tudás tette lehetővé, hogy teljes körű támogatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Tevékenységi körünkbe éppúgy beletartozik az egyedi alkalmazásfejlesztés, mint a rendszer- és alkalmazásintegráció, vagy a személyre szabott informatikai támogatás.

Az EASTRON magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás. A vállalat alapvetően a hazai piacra koncentrál, de nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően már számos európai országban is bizonyított. Korábbi megbízásainknak köszönhetően jelentős tapasztalatra tettünk szert a legkülönbözőbb területeken (ipar, energetika, telekommunikáció, pénzügy), termékeink és szolgáltatásaink alapvetően iparágtól függetlenül alkalmazhatók. Minden feladat esetén kiemelt figyelmet fordítunk a tervezésnek, illetve a minőségi előírások maradéktalan betartásának. Ennek eredményeként az általunk létrehozott megoldásokat és termékeket nagyfokú megbízhatóság és maximális rugalmasság jellemzi.

Cégünk mindig élen járt a legújabb technológiák és eljárások alkalmazásában, ami még hatékonyabbá és költségkímélőbbé teszi megoldásainkat.

English Site