Vissza

Minőségpolitika

Az EASTRON Kft. a mindenkori törvényi előírásoknak és a megrendelők minőségpolitikájának és minőségcéljainak figyelembevételével kívánja fejlesztői és beszállítói tevékenységét kifejteni.
Minőségpolitika Termékeink és szolgáltatásaink minőségének legfontosabb jellemzője régi és új Ügyfeleink által támasztott igények teljes körű kielégítése. A modern üzleti kihívásoknak való megfelelés érdekében folyamatosan tökéletesítjük technikai eszközeinket, hardver- és szoftverrendszerünket, a szoftverfejlesztés és rendszerintegráció módszerét és gyakorlatát.

A minőségügyi célok elérése érdekében alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert, és emellett atomerőművi ABOS 3 és 4T minősítéssel is rendelkezünk. 

A minőséggel összefüggő kérdésként kezeljük a tervezési, fejlesztési és szolgáltatási területek folytonos fejlesztését, melynek során figyelembe vesszük a minőségügyi, az atomerőműi, a fogyasztóvédelmi és a megbízhatósági elvárásokat is. 

Az EASTRON Kft. által nyújtott minőséget jelzik a nemzetközi gyártói minősítéseink is.
Cégünk több mint 10 éve Microsoft Gold, illetve Silver Certified partner és jó kapcsolatot ápol olyan neves cégekkel, mint a HP, az IBM és az Oracle. Ezen felül kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk a francia-kanadai Advantys WorkflowGen munkafolyamat-menedzsment szoftverének illetve a világhírű Hirschmann ipari eszközöknek és megoldásoknak.
A projektek megvalósítása során kiemelten kezeljük a megbízhatósági, rendelkezésre állási és adatbiztonsági követelményeket.
Célunk, hogy cégünk minden munkatársa ismerje és értse a minőségpolitikai célkitűzéseket, és a Minőségügyi Kézikönyvben rögzített eljárások szerint azokat hatékonyan fenntartsa.
A minősítést végző személyek illetve megrendelőink képviselői számára biztosítjuk, hogy a minőségügyi rendszerünk dokumentumaiba betekintsenek és meggyőződjenek a gyakorlati alkalmazás hatékonyságáról.
English Site