Vissza

MAK Hírlevél

Eastron | 
1999. április 23.
MAK Hírlevél - 7. évfolyam, 4. szám Az INFO '99 kiállításon a 106/B standon (Microsoft) állítják ki EastroNet Bank mintarendszerét.

Rólunk írták

MAK Hírlevél - 7. évfolyam, 4. szám

Az EASTRON Kft. Az INFO '99 kiállításon a 106/B standon (Microsoft) állítják ki EastroNet Bank mintarendszerét. Magyarországon ebben a mintarendszerben jelenik meg először működő alkalmazásban, egy az OFX (Open Financial Exchange) protokollra épülő szoftverrendszer . Az OFX (IFX) egy új nemzetközi protokoll, amely a Microsoft DNA FS koncepciójának is része. A mintarendszer megvalósítását cégünk a Microsoft MIFST technológiájának segítségével végezte el.

Az EastroNet bank mintarendszer főbb jellemzői:

30 megvalósított, és még közel 50 további, az OFX-ben definiált pénzügyi tranzakció (Számlainformációk, átutalások, kivonatok, export, grafikonok, stb.) * A banki WEB szerver elérése Internet, vagy direkt modemes behívás segítségével * Web böngészős kliens (nem igényli szoftver telepítését az ügyfél gépére) * SSL 128 bites titkosítás * A Web-es klienshez hasonló, de touch felületű, az ügyféltérben használható KIOSK kliens * Szabványos OFX offline kliensek kapcsolódása (Intuit, CheckFree, Microsoft-Money 98, magyar nyelvű kliens illesztése folyamatban) * A beépített funkciók használata (pl. Crash Recovery . stb) * Bármely meglévő banki rendszerhez történő könnyű illeszthetőség * Európai és USA referenciák.

English Site