Vissza

EASTRON - várakozásokkal telve

Eastron | 
1999. december 10.
Bankok és brókercégek kiszolgálására szakosodott az EASTRON Kft., amely 1998/99-re készült el EastroNet Bank nevű on-line mintarendszerével.

Rólunk írták

Bankok és brókercégek kiszolgálására szakosodott az EASTRON Kft., amely 1998/99-re készült el EastorNet Bank nevű on-line mintarendszerével.

A cég 1999-től a Security First Edify egyesüléséből létrejött Sl rendszerintegrátora, amely az on-line banking terén jelenleg két rendszert kínál (hazai referenciájuk jelenleg még nincs).

A Customer Banking Suite (RBS) legfrissebb, többnyelvű változata a lakossági ügyfeleket célozza meg, így szolgáltatási köre a következő funkciókra korlátozódik: számlaegyenleg-lekérdezés, számlák közötti átvezetés, kivonat-áttekintés, pénzügyi kalkulátor banki levelezés, személyes profil, átutalás-listázás, valamint adatkarbantartás. Ezenkívül opcionális funkciók bevezetésére (pl. felhatalmazás, keretmegbízás, limitfigyelés) is lehetőség nyílik.

A Business Banking Suite (BBS) tipikusan a kis- és középméretű vállalkozások igényeinek kielégítésére alkalmas, így a cégek számla egyenlegeiben a befektetési és a kölcsönszámlák kezelésére is lehetőséget nyújt. Ugyanakkor támogatja a sablonok használatát, valamint az ügyféloldali felhasználók profiljának, illetve hozzáférési jogosultságának kezelését is megoldja. A banking suite termékek biztonságtechnikai oldalról felhasználónevet és jelszót megkívánó beléptetéssel rendelkeznek (ez PIN kód megadásával bővíthető). Az adatátviteli csatorna titkosí­tása SSL alapú, amely egy plusz kommunikációs csatorna bevezetésével (pl. web, fax, e-mail, mobiltelefon, pager) tovább fokozható.

English Site