Vissza

Microsoft Custom Development Solutions kompetencia

Eastron | 
2006. május 22.
Az EASTRON megszerezte a Microsoft Custom Development Solutions kompetenciát.

Cégünk sikeresen teljesítette a Custom Development Solutions kompetencia követelményeit, így már az ISV/Software Solutions és a Networking Infrastructure Solutions kompetenciákkal együtt három kategóriában is Microsoft Gold Certified Partnerek vagyunk.Az új kompetenciát azért is tartjuk értékesnek, mivel jelenleg rajtunk kívül mindössze csak két cég rendelkezik ilyennel Magyarországon.

A Microsoft Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei. A Gold Certified Partneri cím és azon belül a speciális erősségeket, szakértelmet jelentő kompetenciák odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén.

A partnerek egyes kompetenciákban való minősítésükkel egyértelműen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását.

Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

English Site