Vissza

Elindult az ÁROP pályázat második szakasza

Eastron | 
2008. augusztus 15.
2008. augusztus 15-től ismét megpályázhatók az Államreform Operatív Program keretében az önkormányzatok szervezetfejlesztését szolgáló támogatások. Az EASTRON Kft. teljes körű megoldást kínál a pályázni kívánó Önkormányzatoknak, kezdve a megfelelő megoldások kiválasztásától a tanácsadáson, a pályázat megírásán és benyújtásán át egészen a munkafolyamatok megtervezéséig és a rendszer telepítéséig.

chica+webMottó:  Ami régen bevált, az ma is jó…

de vajon hatékony-e?

Szeretne Ön az Önkormányzatában egy olyan rendszert, amely

  • ideális a döntési mechanizmus korszerűsítésére?
  • alkalmas a költségvetési gazdálkodás eredményességének javítására?
  • egyszerűen és könnyen használható módon teljes áttekintést és ellenőrzést biztosít a hivatal vezetőinek?
  • amelyhez az Ön Önkormányzata legkevesebb 90%-os pályázati támogatással juthat hozzá?

Ezen céljai eléréséhez nyújt segítséget az Államreform Operatív Program (ÁROP) keretében az EASTRON Kft. workflow_icon_newalapú e-Local elektronikus ügymenet támogató rendszere. Az ÁROP három fejlesztési csoportban teszi lehetővé az Ön Önkormányzatának is az új szervezési-működési kultúra széleskörű elterjesztését, a stratégiai menedzsment, az eredményességi szemlélet fejlesztését, a felügyelt intézmények felé pedig a jó gazda hozzáállás kifejezését, a költséghatékonyság megerősítését és az ellenőrzés tökéletesítését.

Az e-Local önkormányzatok, önkormányzati társulások, hivatalok számára került kifejlesztésre. Egyszerűen és gyorsan bevezethető, könnyen beilleszthető a már meglévő infrastruktúrába. Használatával akár egy éven belül megtérülhet a 92%-os pályázati támogatáson felüli önrész egésze!

workflow_icon_newegy olyan munkafolyamat keretrendszer, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan automatizálhatók a hivatali munkafolyamatok. A termék lokalizált, web-alapú, rugalmas, gyorsan és könnyen paraméterezhető, illetve illeszthető a meglévő informatikai rendszerekhez.

Mi az ÁROP célja?

Az egyfordulós nyílt pályázat alapvető célja új szervezési-működési kultúra széleskörű elterjesztése a polgármesteri, illetve körjegyzőségi hivatalokban elsősorban a stratégiai menedzsment, az eredményességi szemlélet, a felügyelt intézmények felé a jó gazda hozzáállás és a költséghatékonyság megerősítésével.

Meddig lehet pályázni?

A pályázat benyújtásának határideje 2008. szeptember 30.

Az első körben már 160 település pályázott! Ne maradjon le róla az Ön Önkormányzata sem! Pályázzon Ön is!

Kik pályázhatnak?

A pályázati kiírás keretében az alábbi jogi személyek pályázhatnak:

  1. 5.000 vagy annál nagyobb lakosszámmal rendelkező települési önkormányzatok a megyei jogú városok kivételével.
  1.  megyei jogú városok:

Jogosultság igazolás módja:

Lakosok száma esetén a 2007. január 1-i állapot szerint a KSH kimutatása, kistérségi székhely esetén a 2004. évi CVII. törvény (a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló törvény) melléklete, körjegyzőségi székhely, illetve körjegyzőségi hivatalnak helyet adó települési önkormányzatok esetén a benyújtás időpontja szerinti állapot az irányadó.

Mire pályázhatnak?

Az ÁROP útmutató A1. pontjában nevesített célokat közvetlenül szolgáló szakértői tanácsadás igénybevétele, képzések szervezése és lebonyolítása, szoftverek beszerzése, illetve fejlesztése, valamint egyes, a projekt megvalósításához közvetlenül kapcsolódó további tevékenységek támogathatók.

English Site