Vissza

Lezárult a MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt- nél fejlesztett pályázatkezelő Workflow rendszer 1 éves implementációja!

Eastron | 
2010. július 1.
1 éves implementációs időszakot követően, a januári és az áprilisi részleges üzembe helyezés után, 2010. június végén a pályázatok teljes, többéves élettartamát átfogó pályázatkezelő rendszer utolsó, az Európai Uniós forrásokon alapuló gazdaságfejlesztési pályázatok kezelésére szolgáló alrendszere is elkészült és átadásra került.

1 éves implementációs időszakot követően, a januári és az áprilisi részleges üzembe helyezés után, 2010. június végén a pályázatok teljes, többéves élettartamát átfogó pályázatkezelő rendszer utolsó, az Európai Uniós forrásokon alapuló gazdaságfejlesztési pályázatok kezelésére szolgáló alrendszere is elkészült és átadásra került.

A hazai finanszírozású pályázatok workflow alrendszerei januárban és áprilisban készültek el, kerültek elindításra, és azóta is sikeresen működnek.

A múlt heti átadással az összes MAG Zrt. által kezelt "Hazai és EU-s támogatású" (GOP/KMOP) pályázat kezelése, menedzselése az Advantys cég WorkflowGen keretrendszerén alapuló Workflow alkalmazásokkal történik, jelentősen segítve és gyorsítva az ügyintézők munkáját.

Az adatbázisok migrációja során a rendszerbe áttöltésre, illetve szinkronizálásra kerültek a lezárult és folyamatban lévő pályázatok adatai. A hazai és az EMIR pályázatkezelő rendszerekhez való adatkapcsolatot is megvalósítottuk.

Az új rendszer átadásával a MAG Zrt. összes pályázatkezelési folyamata automatizálásra került.

Bízunk abban, hogy az általunk megtervezett és megvalósított workflow alapú pályázatkezelő rendszer nem csak jó informatikai megoldásnak bizonyul, hanem jelentősen elősegíti a gazdaságfejlesztési programok hatékonyságának növelését,  a hazai kis- és középvállalatok gyorsabb forráshoz jutását!

English Site