Vissza

EASTRON Követelménymenedzsment az Energetika 2011 konferencián

Balogh Zsuzsanna | 
2011. szeptember 22.
2011. szeptember 15-én került megrendezésre az Energetika 2011 konferencia, melyen az EASTRON Kft. bemutatta legújabb termékét . Az eseménynek a neves Gundel Étterem adott helyet.

Az energetika szektor számára nem ismeretlenek az EASTRON Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség által nyújtott informatikai megoldások, hiszen számos nagy projekt valósult már meg eddig is aktív támogatásukkal, például a Paksi Atomerőműben és az RHK Kft. (RHFT) püspökszilágyi telephelyén is.
A komplex ipari nagyberuházások sikeres lebonyolításának előfeltételéről, vagyis a követelménymenedzsmentről - melyhez az EASTRON által forgalmazott Cradle Követelménymenedzsment Rendszer nyújthat hatékony támogatást - Halászné Bognár Laura vezető tanácsadó beszélt a több mint 100 fős szakmai közönség előtt. Az előadás letölthető itt!

A plenáris ülésen résztvevők prezentációt hallhattak még a következő témákban: az atomenergia jelene és jövője az üzemanyag és a biztonság szemszögéből (Hamvas István, PA Zrt.), kibocsátás-kereskedelem 2012 után (Baráth Barna, Vertis Zrt.), növekedési lehetőségek a földgáz-kiskereskedelemben (Füzi Ákos, IP Systems Kft.), a Stuxnet vírus és következményei (Hegedűs Gábor, Kancellar.hu Kft.), az energetikai tanácsadók szerepe Magyarországon (Kotulyák Tamás, Get-Energy Kft.), HUPX a magyar áramtőzsde (Baka Zoltán, HUPX Zrt.).

Az EASTRON Követelménymenedzsment Rendszerről bővebben itt olvashat!

English Site