Vissza

Az EASTRON Kft. kiérdemelte az IVSZ védjegyet

Balogh Zsuzsanna | 
2011. november 14.
Az EASTRON Kft. az általa nyújtott magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainak és megbízhatóságának elismeréseként 2011. november 9-én elnyerte az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetség) védjegy használatát.

IVSZ_vedjegy_2011Az IVSZ védjegy bevezetésének célja: a magas minőség és megbízhatóság közvetítése a megbízók és a partnerek számára, illetve az arra érdemes cégek pozitív megkülönböztetésben való részesítése a különböző tendereken, pályázatokon.

 

Az elbírálás módja:

A védjegy megszerzéséhez az IVSZ tagvállalatoknak szigorú szakmai és etikai normáknak kell megfelelniük, vevői és versenytársi ajánlások is szükségesek ennek alátámasztására. A szabályzatban foglaltak szerint, a pályázat pozitív elbírálása esetén a Felügyeleti Testület döntését követően a pályázó az IVSZ honlapján 30 napos időtartamra közzétételre kerül. A közzététel célja, hogy bármely rendes tag a pályázóval kapcsolatos, a védjegy megszerzését esetlegesen kizáró okokat az IVSZ elé tárja. Kizáró ok hiányában a 30 napos határidőt követően a pályázat eredményeként a védjegyhasználat engedélyezése a Tanúsító oklevél kiadásával és a védjegyhasználati szerződés megkötésével történik.

Bővebb információ a védjegyről: http://ivsz.hu/hu/az-ivsz-rol/ivsz-vedjegy

English Site