Vissza

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését 2012-ben is megkapta az EASTRON Kft.

EASTRON | 
2012. november 1.
„Büszkék vagyunk az ismételt elismerésre, hiszen ezzel nem csak a megrendelőink igazolják vissza elkötelezettségünket a kiváló minőségű munka iránt, hanem a szakma is” - jelentette ki Peredi János, az EASTRON Kft.ügyvezető igazgatója. A Védjegyet az alapítás óta csupán 14 cég érdemelte ki az EASTRON Kft-vel együtt.

Az EASTRON Kft. elkötelezett a kiváló minőség iránt. Küldetésének tekinti, hogy ügyfeleinek teljes körű, testreszabott és maximális hatékonyságot biztosító informatikai megoldásokat szállítson, amivel kiérdemelte nem csak az ügyfelek bizalmát, de az IVSZ Védjegyét is.

Az IVSZ 2011-ben alapította a Minősített Informatikai Vállalkozás Védjegyet, amellyel az volt a célja, hogy pozitívan megkülönböztesse az olyan vállalkozásokat, amelyek a szigorú követelmény mellett hosszú távon is jól működő, komoly értéket hordozó üzleti kapcsolatok kialakításában is jeleskednek, és kivívják versenytársaik elismerését is.

A Védjegy elnyerése ezért szigorú szakmai és etikai normákra épül. A pályázóval szembeni fontos elvárás a hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlt valamint a szakma általi elismertség. Ennek biztosítására a Védjegy odaítéléséhez vevői és versenytársi (szakmai) ajánlások szükségesek, illetve kizáró feltételek is vannak. Ezen alapelvek következetes érvényesítése egyaránt védi a tagvállalatok – mint szállítók – és a felhasználói-vevői oldal érdekeit, és elősegíti az iparág további tisztulását.

http://ivsz.hu/hu/ivsz-vedjegy/vedjegy-tagok
English Site