Vissza

Jordán-magyar üzletember fórum Ammanban

Lázár Zoltán | 
2015. június 3.
Jordániában a vártnál is nagyobb figyelmet és nyilvánosságot kapott az a Jordán-magyar üzletember fórum, amelyet 2015. május 18-19. között rendeztek Ammanban, s amelyen társaságunkat a magyar delagáció tagjaként Lázár Zoltán, international sales director képviselte.

Amman egyik előkelő szállodájának konferencia-termében megrendezett fórumot a Jordán Parlament elnöke nyitotta meg, nagykövetek, miniszterek, Magyar Levente gazdaság-diplomáciáért felelős államtitkár, dr. Mezei István rendkívüli követ és meghatalmazott miniszter és az üzletemberek jelenlétében.

Élve a lehetőséggel, Lázár Zoltán röviden bemutatta a Parlament elnökének az Eastront. Láthatóan imponált neki, hogy az EASTRON értesült az alig két hónappal korábban, a Rossatommal aláírt, az első jordán atomerőmű építésére vonatkozó szerződésről. Lázár Zoltán azt is elmondta, hogy az EASTRON évtizedes tapasztalattal rendelkezik ipari automatizálási, különösen atomerőművi projektekkel kapcsolatosan, szofisztikált, a piacon egyedülálló funkciókkal rendelkező ügyfélhívó rendszerrel áll a naponta nagyszámú ügyfelet  kiszolgáló szervezetek (bankok, biztosítók, közüzemi vállalatok stb.) rendelkezésére.

A sajtó folyamatosan jelen volt az eseményen, a The Jordan Times riporterének adott interjú szövegét az Amman News Daily szó szerint átvette.

A cikk teljes terjedelmében itt olvasható http://www.ammannewsdaily.com/story-z11507958
English Site