Vissza

2015-ben az EASTRON Kft. az EMEA régió legjobb MatrikonOPC disztribútora

Lázár Zoltán | 
2016. február 11.
A Honeywell madridi Channel Partner Konferenciáján az EMEA régió legjobb MatrikonOPC disztribútorának járó trófeát 2015. évben az EASTRON Kft. kapta.

A Honeywell 2015. novemberében Madridban tartotta éves Channel Partner Konferenciáját, ahová a MatrikonOPC termékek magyarországi disztribútoraként az EASTRON Kft. is meghívást kapott.

A találkozó lehetőséget biztosított az EMEA régióban hozzánk hasonló partnerekkel történő találkozásra, tapasztalatcserére nemcsak a MatrikonOPC termékek vonatkozásában, hanem a Honeywell - többek között - a „Terminal operations”, a „Gas Measurement & Control”  területén kínált világszínvonalú ipari megoldásaival összefüggésben is.

Az itt szerzett, elsősorban az iparági „best practice” módszerekkel, a termékekkel és azok eladásával kapcsolatos információkból minden bizonnyal jövőben hasznosítani fogunk.

Ugyan társaságunk csak 2015. év elején írta alá a disztribútori megállapodást a Honeywell-lel, a konferencia díjkiosztó rendezvényén  a „2015. év legjobb EMEA disztribútorának” járó megtisztelő trófeát az EASTRON érdemelte ki, s Lázár Zoltán vette át.

English Site