Vissza

Kis-, közép- és nagyvállalati szektor

Napjaink felgyorsult világában a versenyképesség két alapvető tulajdonság függvénye. Az első a rugalmasság, hiszen ma azok a vállalatok tudnak eredményesebbek lenni, és ezáltal piaci előnyhöz jutni, amelyek gyorsan és hatékonyan reagálnak a piaci kihívásokra. A másik a költség, amelynek legnagyobb hányada még ma is az élőmunka, illetve az azt terhelő adók és járulékok. Az EASTRON Kft. termékei és megoldásai a fenti két paramétert változtatják meg pozitív irányba.

Napjaink felgyorsult világában a versenyképesség két alapvető tulajdonság függvénye. Az egesz_kisvallalatelső a rugalmasság, hiszen ma azok a vállalatok tudnak eredményesebbek lenni, és ezáltal piaci előnyhöz jutni, amelyek gyorsan és hatékonyan reagálnak a piaci kihívásokra. A másik a költség, amelynek legnagyobb hányada még ma is az élőmunka, illetve az azt terhelő adók és járulékok. Az EASTRON Kft. termékei és megoldásai a fenti két paramétert változtatják meg pozitív irányba.

Munkatársaink az Önök igényeihez alkalmazkodva terveznek meg és fejlesztenek ki egyedi szoftvereket, alkalmazásokat, ASP.NET alapokon. Használatukkal a cégükben lezajló folyamatok gyorsabbak és rendszerezettebbek lesznek, miközben csökken a hibázás lehetősége. A Microsoft Sharepoint csoportmunka-támogató eszköz technológiáját felhasználva, segítünk kialakítani az Önöknek legmegfelelőbb vállalati környezetet, illetve szintén a Sharepoint lehetőségeire alapozva, olyan jellegű alkalmazásokat készítünk el, amelyek a nagyvállalati környezetben már bizonyítottak, de áruk a kis- és középvállalati szektornak túl magas.

Egyedi, speciálisan az Önök cégére szabott CRM, licenc- és eszköznyilvántartó, továbbá ügyviteli szoftvereket fejlesztünk, amelyek nagyban megnövelik a cégük hatékonyságát. A Sharepoint portál motorját felhasználva, közvetlen kapcsolatot tarthatnak üzleti partnereikkel az interneten keresztül, és a fenti alkalmazásokat ezen portálhoz kapcsolva, lehetőségük nyílik a folyamataik automatizálására is. Ezek mellett lehetőség van a meglévő szoftvereik bővítésére, továbbfejlesztésére, szakképzett mérnökeink segítségével akár nem támogatott szoftvereit is felfrissítheti. A kínált megoldások minden szektorra alkalmazhatóak, jelenlegi ügyfeleink közt vannak bankok, biztosítók, ipar vállalatok, telekommunikációs cégek is.

 Kapcsolódó referenciáink:

English Site