Vissza

Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatkezelő rendszerének megújítása

Sikeresen elnyertük a Nemzetgazdasági Minisztériumnál működő workflow pályázatkezelési rendszer megújítására vonatkozó pályázatot.

A szerződéses partner a NISZ Zrt., ahol jelenleg a rendszer üzemeltetését végzik az NGM számára. A meglévő pályázatkezelő rendszer kialakítást is cégünk végezte WorkflowGen folyamatmenedzsment keretrendszer és EastDoc alapokon. A rendszer 2010 végén még a MAG Zrt. részére lett elkészítve és átadva. A rendszer mindig is a kiemelt workflow referenciánk közé tartozott és az eltelt idő alatt jól is vizsgázott, hiszen az összes gazdaságfejlesztési operatív program és számos hazai forrásból támogatott pályázat teljes körű kezelését biztosította.

A mostani fejlesztés során -egy gyors célirányos fejlesztés keretében- az elmúlt időszak tapasztalatai építjük be, illetve az új GINOP pályázatok sajátosságai miatt némileg meg is újítjuk a rendszert. Így a benne lévő korábbi pályázatok kezelése továbbra is megoldott lesz és a rendszer –egy tervezett átmeneti időszak idejére- képes lesz a most induló GINOP pályázatok feldolgozására is. Továbbá ezzel párhuzamosan előkészít a pályázatok egy későbbi -célirányosan a 2014-20-as időszak alatt várható nagy számú GINOP pályázat befogadására tervezett- új rendszerbe történő migrálását is.


English Site