Vissza

Meghívó a müncheni Belden/Hirschmann Industrial Ethernet Infrastructure Design Szemináriumra

Vegyen részt és a rendezvény keretén belül ismerje meg az ipari Ethernet hálózatok legfrissebb fejlesztéseit. Kedvezményes részvételi lehetőség 2016. február 29-ig jelentkezőknek!
 
 
 

Ethernet Infrastructure Design Szeminárium 2016

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy 2016-ban is megrendezésre került az Industrial Ethernet Infrastructure Design szeminárium, ezúttal Münchenben. Ismét lehetőség nyílik minden ipari Ethernet hálózatokat tervező, bevezető és üzemeltető szakembernek, hogy találkozzon az új technológiákkal és a világ minden tájáról érkező szakértő kollégákkal.

Ezúton hívjuk meg minden kedves érdeklődő kollégát, hogy vegyen részt a szemináriumon:
The Belden Industrial Ethernet Infrastructure Design Seminar 2016
2016 június 13-16.
Hilton Munich Park
München, Németország

A rendezvény keretén belül megismerhetők az ipari Ethernet hálózatok legfrissebb fejlesztései, találkozhatunk az iparági vezető független szakértőivel és természetesen a Belden/Hirschmann szakembereivel is. Az előadások és laborgyakorlatok során megoszthatjuk tapasztalatainkat és eszmét cserélhetünk a technológiákról.

2016. február 29-ig jelentkezőknek kedvezményes részvételt biztosítunk (1095 Euro), amely magánban foglalja 3 éjszakára a szállást, az összes étkezés, előadás részvételt, tananyagokat és még sok más speciális eseményen való részvétel lehetőségét.

Amiért érdemes részt venni

Az ipari Ethernet hálózatok elterjedtsége rohamosan nő, az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat az ipari kommunikáció területe.  Kritikus környezetekben fokozatosan háttérbe szorítja a  hagyományos fieldbus protokollokat, mind a folyamat-, mind pedig a gyártás-automatizálás terén. A trendek azt tükrözik tehát, hogy egyre többen vesznek vagy fognak részt venni Ipari Ethernet hálózati projektek tervezésében és kivitelezésében. Az általunk kínált lehetőséggel élve frissíteni és javítani tudja ezen a területen megszerzett tudását, így könnyebben és jobban tudja majd tervezni, telepíteni és menedzselni ipari hálózati eszközeit.

Újdonságok 2016-ban

A megszokottak mellett több új téma és labor került a programba:

  • Ipari hálózati tippek, való életből javaslatok az ön hálózatához
  • Jelentősége és lehetőségei az ipari csatlakozóknak
  • Power vagy Power? Hogyan változtatja meg az új kábelezés az iparágat
  • FAST vagy GIG? Applikációk áttekintése
  • Ipari Ethernet – Ismerd meg a határokat. Adat és tápkábelek kiválasztási szempontjai
  • Iparági kerekasztal: Autóipar, automatizálás, közlekedés, gépgyártás és  villamos elosztó rendszerek
  • Layer 3 Switchek
  • Biztonságos távoli hozzáférés

További információkért és jelentkezésért Kattintson

Jelentkezéssel kapcsolatos információk és segítség az EASTRON Kft, mint a Hirschmann Ipari Ethernet eszközök magyarországi forgalmazójától is kérhető a lenti elérhetőségeken.

Papp Márton
Kereskedelmi igazgató
Mob: +36 20-464-7101
EASTRON Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség
1134 Bp. Váci út 49.
Tel: (36-1-) 467-2030
Fax: (36-1-) 467-2035
Web: http://eastron.eu
e-mail: mpapp@eastron.hu


English Site