Vissza

Egészségügyi, oktatási megoldások

kicsiGyorsuló világunkban az egészségügyi és oktatási szektorokkal szemben is egyre nagyobb elvárás a piaci és gazdasági szemléletű működési modell. Az EASTRON Kft. termékei ezen a téren is hathatós támogatást tudnak nyújtani, és az egyszeri beruházást követő költségcsökkenés már rövid időn belül magával hozza a gazdasági mutatók javulását.
A világ számos pontján működő WorkflowGen munkafolyamat-támogató rendszer segítségével Ön is akár 20%-kal csökkentheti az elkerülhetetlen adminisztrációra fordított időt. Végezzen egy gyors számítást, hogy Önnek mennyi megtakarítást jelentene a WorkflowGen bevezetése. Használatával a különböző, eddig papíron vagy koordinálatlan elektronikus csatornákon működtetett folyamatok kitisztulnak és áttekinthetővé válnak. A valós idejű folyamatkövetési és a múltbéli események verziókövetési funkcióinak köszönhetően pedig nincs több elveszett irat vagy késedelmes ügy. A folyamat minden lépéséhez felelős és határidő rendelhető, amelynek megközelítése vagy túllépése esetén a rendszer automatikusan jelez az előre megadott protokoll szerint.

Szintén a versenyképesség növelését célozza meg az EASTRON Kft. másik terméke, az ETiQ ügyfélhívó és ügyfélirányító rendszer. Segítségével minimálisra csökkenthető a sorbanállási idő és optimalizáható az ügyintézők kihasználtsága. Széleskörű statisztikai és riportozó funkcióinak köszönhetően azonnali és valós képet kaphat az ügyintézés folyamatáról.

Kapcsolódó referenciáink:

English Site