Vissza

Rendszerintegráció

help!Az EASTRON Kft. többéves tapasztalattal rendelkezik a különféle számítógépes rendszerek összekötésében, integrációjában. Mivel a rendszerintegráció és a rendszerfelügyelet szorosan összekapcsolódó tevékenységek, ezért a magasan képzett szakembereink mindkét igény felmerülése esetén meg tudják valósítani Ügyfeleink elképzelését.
Tevékenységünk során főként a Microsoft technológián alapuló rendszerekkel foglalkozunk. 
Ennek következtében, az EASTRON Kft. által fejlesztett egyedi alkalmazások egyszerűen és könnyedén illeszthetőek be az Ügyfeleink meglévő infrastruktúrájába.
A rendszerintegráció alatt egy komplex folyamatot értünk, amely, valamilyen, heterogén informatikai infrastruktúrát alkotó elemek összekapcsolását igényli. Az integrációt azonban megelőzi az infrastruktúra pontos felmérése, amit a rendszertervezés követ, szoros összhangban a vállalat informatikusaival. A tervezés az egész integrációs folyamat legfontosabb fázisa, amint nagy gonddal és az általunk alkalmazott módszertannak megfelelően végzünk. Csak ha a tervek elfogadásra kerültek, akkor következik az integráció, amit az új környezet tesztje, majd éles-üzemi próbája követ.

Az EASTRON, mint a legnagyobb multinacionális szoftver, hardver és megoldásszállítók partnere (Microsoft, HP, Intel) rendszerintegráció keretein belül az alábbi tevékenységeket végzi: 

  • Informatikai struktúra felmérése és tervezése
  • Tároló és szerverrendszerek integrációja és üzemeltetése
  • Migráció és adatkonszolidáció
  • Üzemeltetési környezet megtervezése és kivitelezése
  • Adatbázisok, háttérrendszerek, CRM, call és contact centerek, dokumentumkezelők, workflow rendszerek összekapcsolása

Ha további kérdése merülne fel a rendszerintegrációval kapcsolatban, lépjen kapcsolatba ügyfélmenedzser munkatársainkkal.

English Site