Vissza

Befejeződött a WorkflowGen bevezetése a Duna Takarékszövetkezetnél

Az EASTRON a megnyert tender részeként egy olyan általános folyamatmenedzsment rendszert vezetett be a Duna Takarékszövetkezetnél, amellyel hatékonyabb, áttekinthetőbb szervezeti működés valósítható meg a több mint 30 tagot számláló fiókhálózatban. A Takarékszövetkezet céljai eléréséhez a WorkflowGen vállalati folyamattámogató eszköz nagyvállalati verzióját és az EastDoc űrlapkezelő rendszert választotta.

A projekt részeként 10 folyamat került automatizálásra: szerződésmódosítás és felbontás, bejövő és kimenő számlázás és iktatás, jóváhagyás, belső ellenőrzés, vizsgálat és intézkedési terv folyamatai.

A rendszer sikeres bevezetése után így Magyarország legnagyobb szövetkezeti pénzintézeténél, a korábban gyakran „papír alapon” vezettet ügyek helyett, már egy központosított workflow rendszer áll rendelkezésre. A WorkflowGen a vállalat egészének egységes ügykezelését, és ezen keresztül pontosabb, részletesebb vezetői információk elérését teszi lehetővé, valamint a megoldásban alkalmazott keretrendszer biztosítja a rugalmasságot, könnyű paraméterezhetőséget, és így az üzleti folyamatok mindig összhangban lehetnek a változó környezettel.

A WorkflowGen folyamattámogató rendszerről bővebben!

Referenciáink

English Site