Vissza

ETiQ ügyfélhívó rendszer referenciáink

DANA Kft.

Együttműködésünk során 2007-2008. évben EASTRON Kft. sikeresen megvalósította több ETiQ rendszer testreszabását, szállítását és bevezetését. A rendszer web-es intranetes felületekkel rendelkezik, rugalmasan testreszabható és többek között adatfelvitelt/tárolást, megjelenítést, riportozást, naplózást, adminisztrátori/felhasználói/menedzselési funkciók megvalósítását és folyamatkezelést tartalmaz.

A projekteket az EASTRON Kft. határidőre, szerződésszerűen teljesítette, megrendelő a teljesítést kötbérrel nem sújtotta. A bevezetett rendszerek (mintegy 60 fiók 1214 pulttal) jelenleg is használatban vannak ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Kincstárház Kft.

Együttműködésünk során 2007. évben EASTRON Kft. bérleti konstrukcióban országszerte 6 Pannon viszonteladói boltunkban vezette be az ETiQ rendszert. A bolti terminálok VPN kapcsolaton keresztül csatlakoznak EASTRON által üzemeltetett központi szerverhez. A megoldásnak köszönhetően a kiszolgálást bármely telephelyről figyelemmel kísérhetjük, valamint szükség esetén beavatkozhatunk annak menetébe.

A projektet EASTRON Kft. határidőre, szerződésszerűen teljesítette. A bevezetett rendszerek jelenleg is használatban vannak ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

HelloTel Kft.

Együttműködésünk során 2008. évben EASTRON Kft. bérleti konstrukcióban 3 Vodafone viszonteladói boltunkban vezette be az ETiQ rendszert. A bolti terminálok VPN kapcsolaton keresztül csatlakoznak EASTRON által üzemeltetett központi szerverhez. A megoldásnak köszönhetően a kiszolgálást bármely telephelyről figyelemmel kísérhetjük, valamint szükség esetén beavatkozhatunk annak menetébe.

A projektet EASTRON Kft. határidőre, szerződésszerűen teljesítette. A bevezetett rendszerek jelenleg is használatban vannak ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Szegedi Vízmű Zrt.

Együttműködésünk során 2005-ben EASTRON Kft. bevezette az ETiQ rendszert. A bevezetés óta, karbantartási szerződés keretében, több alkalommal frissítette rendszerünket, legutóbb 2008-ban, amikor kérésünkre az előjegyzési a rendszert telepítette.

A projektet EASTRON Kft. határidőre, szerződésszerűen teljesítette. A bevezetett rendszer jelenleg is használatban van ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

English Site