Vissza

WorkflowGen

WorkflowGen egy olyan workflow keretrendszer, amelynek révén egyszerűen és gyorsan automatizálhatók a hivatali, vállalati munkafolyamatok.

Eastron_wfg

WorkflowGen egy olyan workflow keretrendszer, amelynek révén egyszerűen és gyorsan automatizálhatók a hivatali, vállalati munkafolyamatok. 

Használatával gyorsan, akár egy éven belül megtérülhet az informatikai beruházás teljes költsége. A termék lokalizált, web-alapú, rugalmas, gyorsan és könnyen paraméterezhető illetve illeszthető a meglévő informatikai rendszerekhez.

A francia keretrendszert az EASTRON kiegészítette egy dokumentumkezelési modullal, amiről bővebben a kapcsolt dokumentumok között olvashat. (WorkflowGen+ EastDoc)

workflow2A WorkflowGen automatizálja az adminisztratív és tevékenységspecifikus folyamatokat mind a kis-, közép, mind a nagyvállalatokban, valamint a közigazgatás területén a hivatalok esetében. A szoftver minden korszerű elektronikus űrlapformátumot támogat, például az Adobe Acrobat segítségével készített PDF-formátumot is. Egy böngésző segítségével a felhasználók felhasználóbarát felületen indíthatnak folyamatokat, végezhetik el aktuális feladataikat és ellenőrizhetik a folyamatok, feladatok állapotát. A feladatokhoz tartozó űrlapokat on-line tekinthetik meg, módosíthatják, a csatolhatnak dokumentumokat, illetve azokat közvetlenül az Internet, Intranet és Extranet környezetből továbbíthatják. A munkafolyamat (workflow) különböző fázisait grafikai felületen lehet követni.

A praktikus és rugalmas megoldás a munkafolyamatok (workflow) és adminisztratív folyamatok automatizálására, optimalizálására. A WorkflowGen segítségével gyorsan, hatékonyan és egyszerűen állíthatóak elő és terjeszthetőek az ún. eForm-ok (különböző elektronikus űrlapformátumok összefoglaló neve), ezáltal a munkafolyamat gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Az EASTRON Kft. által kizárólagosan forgalmazott WorkflowGen munkafolyamatszoftverről bővebb információt ITT talál.

Illetve további részletekért keresse fel az angol nyelvű Advantys honlapját.

English Site